Hakoisten linnavuori

Hakoisten Linnavuori on upean näköalan paikka joka sijaitsee hieman Hämeenlinnan eteläpuolella. Linnavuoren laelta aukeaa esteettömät näkymät lähes joka suuntaan.

Kaakkoon katsottaessa myös Kernaalan järvi näkyy puiden lomasta.

Linnavuorelle pääsee kun ajaa kartanon yksityistietä, jossa vuorelle kiipeilijöille ajo on sallittu. Pieni pysäköintipaikka odottaa linnavuoren juurella.

 

Metsäpalvelu Puusteri - Puiden kaatoa Lopen alueella

Pääsin kuvaamaan vaihteeksi studion ulkopuolelle, ja hieman erilaiseen ympäristöön. Kyseessä oli Metsäpalvelu Puusterin työnäyte, puiden kaatoa asuinrakennusten vierestä. Kuusella oli sen verran kokoa, että sinne piti kiivetä vaijeritaljan kiinnittämistä varten.

Puu kaatui varsin tarkasti aivan talon viereen, juuri kuten oli suunniteltukin.

Tässä vielä muutama fiiliskuva puiden kaadosta.

Metsäpalvelu Puusterin kotisivuille pääset tästä.

Personal Trainerit Riihimäeltä

Yksi viimeaikojen mukavimpia kuvauksia oli kun kaksi energistä personal traineria Riihimäeltä saapui studioon kuvattavaksi. Tavoitteena oli saada heidän uuden yhteisproggiksen markkinointikuvat sekä yksilökuvia myöhempää käyttöä varten.

Mimmun kotisivuille pääset suoraan tästä ja Annin kotisivuille tästä. Mukavia treenihetkiä!

Hatlamminsuo

Talven pakkaset ovat luoneet lumiverhon Hatlamminsuon ylle. Alla oli vielä varsin sulaa vettä mikä tuli todettua, mutta en antanut sen kuvien ottamista haitata.

6U0A1535.JPG

Keskityin tälläkertaa enemmän yksityiskohtiin kuin yleismaisemaan, suolla oli ollut jo sen verran kävijöitä että avoimen tilan puhdasta hankea oli aika vähän.

6U0A1571.JPG

Eläinten jälkiä oli aika vähän, mutta sentään jotain löytyi.

6U0A1554.JPG

Puisia polkupyöriä

Wiilubike on kehittänyt aivan uudenlaisen tuotteen, puurunkoisen polkupyörän.

Pyörän sydän on suomalaista puuta, ja kulutusosat huolella valittuja komponentteja mitkä soveltuvat tehtäväänsä parhaiten, esimerkiksi Brooksin satula tai hihnaveto.

Wiilubiken loistaviin tuotteisiin ja tarinaan pääset tutustumaan paremmin heidän kotisivuillaan.

Taidelasia

Kuvasin hiljattain Lasistudio Mafka & Alakosken valmistamia taidelasiesineitä. Ne ovat osa Autismisäätiön järjestämää "Ajatusten linnunrata - Keppulin tarina" näyttelyä.

Lasin kuvaaminen itsessään on oma taiteenlajinsa, kolmiuloitteisuuden säilyttäminen ja kiiltojen hallinta asettaa omat haasteensa.